We help the world growing since 1998

Leveret aluminiumsfiner

Den 31. juli 2021 afsluttede vialuminiumsfinerog stålvinkelproduktion af den engelske kunde på kun 7 dage.På forsendelsesdatoen den 6. august vil dette parti varer blive transporteret til Storbritannien. Hver specifikation afgardinvægpanel i aluminiumer tilpasset i henhold til tegninger leveret af kunden.

Vi brugte AA 1100-serien, H14,3MM tykkelse højkvalitets aluminiumslegeringsplade, strukturen er hovedsageligt sammensat af paneler, forstærkningsstænger og hjørnekoder, så trækstyrken er meget stærk. Derudover er bekvem installation og konstruktion blevet dannet aluminiumsplade på fabrikken behøver byggepladsen ikke at skære, fastgjort på skelettet

Solid aluminium panelvar de første til at dukke op og har været brugt i årtier. For det andet let vægt, god holdbarhed og korrosionsbestandighed, så meget populær i Europa.

Aluminiumsfiner er meget brugt i livet.Det bruges hovedsageligt til udsmykning af store offentlige bygninger på bygningers ydre vægge.For eksempel: lufthavn, station, hospital, gymnastiksal osv. Indvendig vægdekoration, såsom loft, foyer, kuvertsøjle osv.

production


Indlægstid: Aug-04-2021